m(Research SEE

AGENCIJA ZA ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA
O nama

m(Research SEE

Skupina stručnjaka s višegodišnjim iskustvom fokusirana na provođenje kvalitativnih i kvantitativnih istraživanja tržišta, tajne kupovine, marketinga na prodajnom mjestu, promotivnih aktivnosti, praćenja društvenih mreža i ostalih metoda za klijente iz različitih industrija uz pružanje konzultantskih usluga.
Prilagođavanje potrebama klijenata i fleksibilan pristup odlike su tima koji uz istraživanje tržišta osigurava podršku tijekom pripreme, provedbe i evaluacije projekta i savjetodavne usluge.

Uz tim stručnjaka, u projekte je uključena je tehnička služba koja stoji iza najnaprednijeg softwarea za praćenje klijenata, konkurencije i tajnu kupovinu. Za najbolje rezultate, preporuka je često kombinacija dva tipa istraživanja. Kvalitativne metode pomažu koncipirati proizvod ili uslugu, a kvantitativne tehnike procjenuju održivost, pomažu u definiranju ključnih poruka. Sve zajedno ima za cilj pomoći u definiranju ideje, proizvoda, usluge ili strategije koja će imati najbolje rezultate i reakciju kod ciljne skupine.
Svakom klijentu pristupa se individualno u kreiranju najboljeg rješenja za maksimiziranje uloženog.

Naš zadatak je

Istraživanje Tržišta

Način istraživanja

Kvalitativno

Organiziramo i vodimo fokus grupe, dubinske intervjue i promatranje sudionika istraživanja. Početak svakog projekta uključuje savjetovanje o svim oblicima prikupljanja podataka, važnim točkama planiranja i provedbe projekta. Za klijenta postavljamo alate i osiguravamo cjelokupnu tehničku infrastrukturu. Prave sudionike odabiremo u višerazinskom screeningu. Kvalitativne projekte provodimo i s vanjskim sudionicima, kupcima, zaposlenicima i drugim ciljnim skupinama. Provodimo i dodatne tematske akcije, izvještavamo neprestano o tijeku projekta kako bi klijenti mogli reagirati na trenutna kretanja i u svakom trenutku prilagoditi svoje metode pristupa i koncepte. Rezultati nakon istraživanja isporučuju se u formatu za brzo i jednostavno generiranje uvida.

Način istraživanja

Kvantitativno

Generiramo različite ankete na svim platformama na bazi ciljne skupine po zadanim smjernicama i sadržaju klijenta. Fokus istraživanja je na dobivanju odgovora koji će omogućiti lakše i bolje donošenje poslovnih odluka. U projektni tim uključeni su programeri, web dizajneri i voditelji projekta s višegodišnjim iskustvom. Spremanje podataka je u certificiranim sigurnim centrima podataka. Dizajn je prilagođen svim platformama tako da je moguće sudionike pozvati putem e-pošte, tekstualnim porukama, push porukama, QR kodom i na licu mjesta. Klijentu je omogućeno praćenje ponašanja u rezultata sudjelovanja u stvarnom vremenu putem sučelja za izvještavanje.

Trazite pomoć?

Dopustite da Vam mi pomognemo! Nazovite nas odmah : +38-599-3434-374

info@4m-research.hr
·   Od Ponedjeljka do Petka 09:00-17:00 sati.